22 aug

Nazomer  Menu

* Amuses
Natural zalm, zuur zoete radijsjes en algen poeder.  Melkvarken, pickles.  Gegratineerde mosselen – lardo collonato – escargot boter.

* Rogvleugel in ravigotte & King Krab, Buddha finger, avocado, komkommer, sesam mayonaise.
Aile de raie en ravigotte, crabe royale, Buddha finger, mayonnaise d’avocat, concombre et sésame.
_
* Noordzeetong met aardpeer schubbetjes,
gekonfijte tomaat, basilicum pesto, kwark kaas met garnaal crunch.
Sole aux écailles de topinambour, tomates confites, pesto basilic, fromage frais au crunch de crevettes.
_
Tonijn buikspek, artisjok risotto, gefruit eitje.
Ventrèche de thon, risotto d’artichauts et œuf frit.
_
* Angus Beef runderwang & gerookte Ganzenlever, gevulde pompoentjes, Scheldebrug aardappel.
Joue de bœuf Angus beef & foie d’oie fumé, potimaron et courgettes farcies, pommes Pont sur l’Escaut.
_
Een selectie van hoeve kazen, vijgen marmelade, notenbrood.
Une sélection de fromages de ferme, marmelade de figues, pain aux noix. (suppl. 10,00 €)
_
* Clafoutis van amandel en zwarte bessen, sorbet van kriekenlambiek.
Clafoutis d’amandes et murtilles, sorbet de kriek lambic.

Chocolade truffel taart, Tutti Frutti roomijs.
Gâteau au chocolat, glace Tutti Frutti.

Onze wijnselectie
Welchriesling   2018, Weingut Velich, Burgenland, Österreich.

Via Edetana   2018, Terra Alta, Gandesa, España.

Domaine de la Janasse   2018,  ”La Janasse” Côtes du Rhône, France.

Prijs van het menu: € 95,00 – met begeleidende wijnen: € 40,00 * Verkorte versie: € 75,00 – met begeleidende wijnen: € 35,00

Het menu wordt per tafel, voor het ganse gezelschap geserveerd.